Det vill vi fira!


  
Vi har under året satsat på att lyfta HUNTER som varumärke genom att bland annat investera i sociala medier som Instagram och Facebook. Som ett resultat har vi sett ett ökat intresse från slutkonsumenter. Antalet förfrågningar från privatpersoner om var de kan köpa HUNTER-artiklar har ökat kraftigt det senaste året.

Vi är därför glada att berätta att en av våra kunder, Hundaffären på Runebergsgatan i Stockholm, har bestämt sig för att bli Sveriges första HUNTER Brand Store!

Genom denna första HUNTER Brand Store, som invigs den 24 oktober, kommer varumärket exponeras mer vilket kommer gynna alla som har HUNTER i sitt sortiment.

Det här vill vi fira och ger därför alla våra kunder 15% på alla nyheter från HUNTER vid ett ordertillfälle. Skriv in kampanjkoden HUNTER 2018  vid beställning. Eftersom alla nyheter ännu inte har kommit in i lager eller är upplagda på vår hemsida, gäller erbjudandet ända till den 31 oktober. Håll utkik under Nyhetsfliken på vår hemsida, vi fyller kontinuerligt på med nyheter!

Varmt välkommen med din beställning!

Är du intresserad av att veta mer om HUNTERs sortiment, koncepten HUNTER Brand Store eller HUNTER Shop-in-Shop är du välkommen att höra av dig till oss på Pritax.

Detta erbjudande går inte att kombinera med andra rabatter.

Få HUNTER-katalog och fraktfritt - på samma gång!


Vill du sätta tänderna i den nya katalogen från HUNTER?

Den nya Hunterkatalogen är full av härliga nyheter och passar bra som inspirerande sommarläsning. Vi vill vi fira att den har kommit genom ett erbjudande till våra kunder!
Gör en order, skriv "katalog" på meddelanderaden, så får du FRAKTFRITT på beställningen. (Du kan naturligtvis beställa den kostnadsfria katalogen utan att göra någon beställning i övrigt.)